perjantai 18. marraskuuta 2011

normiperjantai...not

Perjantai, istun yksin kotona, jääkaappi täynnä olutta ja viinaa, oon selvinpäin, pelaan pleikkaria..

nyt on joku pielessä.. ainiin !! unohtu ryypätä! No ei nyt aivan, huomenna töitä huonolla palkalla mutta pitäähän se jostain rahaa repiä, viime lauantaikin meni työn merkeissä eikä oikeen napannut tuo kaljottelukaan jostain syystä.. Pitää huomenna ottaa sit senkin edestä.

Tarviin muuten lomaa, en tiiä miten ihmiset jaksaa olla aina töissä :S.. Vaikka oon ollu vasta pari kuukautta työharjottelussa niin tuntuu jo vähän uupumus, oon kyllä aika lusmu muutenkin muissakin asioissa niin saattaa olla vaan että oon laiska.

Meidän parvekkeen ovi ei aukea, eikä oo kyllä aavistustakaan miten helvetissä se on mahollista.. lyö vaan kahva tyhjää, noh pitää taas vaihteeks isiltä pyytää apua, enhän oo tässä viimeaikoina kun takuuvuokran (300e) ja yhen parkkisakon (40e) sillä maksattanut.. Niin tosiaan tuosta takuuvuokrastakin että ois muutto tossa kuun vaihteessa ja vähän ressaa sekin, kämppä ihan sekasin ja ei innosta siivota, onneks ei oo vielä kiire mutta kyllä se siitä vielä kiireeksi muuttuu.Olisinpa jo töissä, ois vähä helpompi elää: ois enemmän rahaa ainakin. Meidän pitää maksaa ens kuun alussa kahdesta kämpästä vuokraakin niin saas nähdä mitä sitä sit laittaa suuhun kun ei oo rahaa millä ostaa sapuskaa.

NOH, aika näyttää ja kyllä minä uskon et tästä vielä selvitään, ei oikeen jaksa ajatella negatiivisesti ja oon huomannut et on auttanut aika monessa asiassa tämmönen positiivinen asenne tai ajattelu.

Soinut tämä kappale jonkin aikaa päässä kun radiossa soinut ja sitähän tulee 8.5h melkein päivässä kuunneltua kun on tuolla tehtaalla töissä, on muuten tärkein työväline mun mielestä tuo ratijo !!!


On kyllä veikeen näkönen kaveri tuo Freeman ;)

maanantai 7. marraskuuta 2011

maanantai..

Joo

Eipä voisi paremmin maanantai alkaakkaan kun krapulalla, tuli eilen vähän niinkun vahingossa lähettyyn juomaan ja baariin asti jopa. Aamulla tyttöystävä herätti ja luulin laittaneeni viestin jo pomolle että olen "kuumeessa" mutta se olikin unta, mutta ei kyllä millään voinut siinä olossa töihin enää lähteä ja olis pitänyt olla vielä pitempään, kun normaalisti menen sinne kuudeks ja heräilin siinä seittemän pintaan.. Noh ehkä mie en saa potkuja töistä (työharjoittelusta), Kirjotin viestin että on vielä vähän kuumetta ja koittaisin huomiseksi selvitä. Tänään en liiku kotoa minnekkään ja syön paaaljon ruokaa ja menen aikasin sit nukkumaan. Lupaan siis olla kiltisti! 

en oo kyllä todellakaan kovin hyvä kirjoittaja näyttää vaan tuo teksti tommoselta pökäleeltä :D


ei vois kyllä sen enempää kiinnostaakkaan..


onkohan meijjän kissalla nuha ??

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

NONIIN!

Moe

ajattelin ruveta kirjottamaan tänne jonninjoutavista asioista mitä pyörii mielessä sillon tällöin, saatan uppia jotain mieleistä musiikkiakin.