keskiviikko 25. tammikuuta 2012

BLOOD OF KINGU - SUN IN THE HOUSE OF THE SCORPION (2010)


Täs ois tämmönen levy, ihan jeeeees !  download is goes heres

PIU PAU PUUPALLOT

HAHAA hehehe hienooooo on joo, eiku siis tylsää..väsyttäs koko ajan, pitäs mennä laittaa piuha kii autoon, ekaks tietty pukee päälle, emmäää jaska!
Eikä oo rahaa ees kaljaan! ( pitää yrittää olla lauantaipäivät juomatta ku on nii paha krapula vielä maanantaina että ahistaa ja pitää nukkuu valot päällä )
 Hyvää musiikkia->>>>>>>>>>>>     DESECRATOR - SUBCONSCIOUS RELEASE

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden vaihde

Niin se vuosi vaihtui sitten, liekkö sillä nyt mitään merkitystä loppupeleissä mutta ainakin krapula-ahdistuksen kautta voi päätellä että eilen oli mukavaa ! Mutta mietitäänpäs nyt mitä vuosi 2012 tuo tullessaan: ensinnäkin mulla loppuu helmikuussa työharjoittelu, eli joudun takasin koulun penkille ja korvaamaan hylättyjä kursseja (liikuntaa ihan helvetisti,äidinkieltä ymm.) Voi sillä samalla hetkellä kun meen vaihtamaan rojuja johonkin pukukoppiin valmiina liikuntatunnille lentää se pienenpieni motivaatio koulunkäyntiin mikä on jollain tavalla tähän asti ainakin pysynyt tallessa kadota ovenraosta jonnekkin ihan muualle ja sitä saa sitten kaivaa jostain kiven alta. Mutta sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää tässä ollaan siitä ihan elävä esimerkki! kieltämättä vähän turhauttavaa se on mutta ei oo kyllä mulla minnekkään kiire, omaa tahtia pistän menemään. Sitten mikäli ryhmänohjaajan kanssa arvioitu koulusta valmistumis-aikataulu pysyy ajantasalla niin mie maaliskuun loppuun mennessä valmistuisin, mikä tarkoittaa taas sitä että olen valmis työelämään. Tarkoitus olisi kysyä töitä heti 5 kk työharjottelujakson päättyessä jos vaikka löytyis jotain viikonloppuhommaa edes, saishan siitä vähän rahaa, mikäli ei natsaa niin sitten olen todennäköisesti työttömänä työnhakijana heinäkuuhun asti ja vain sen takia että tulee vastaan tällainen laitos kun armEIjja, (melkein) kaikkihan sinne menee ja tulee poiskin niin ei se minun mielestä ehkä ole niin hirveä asia mutta pitää aina vähän jännittää kaikkea, ja kyllä mie tiedän aika monta asiaa mitä tekisin mielummin kun olisin armeijjan riveissä. Jotenkin turhauttavaa sekin kun vapautta taas riistetään urakalla.

Mut joo.. tuossahan olis jo vähän pähkäiltävää tälle vuodelle 2012, odotukset olis korkealla vaikka ei tuota 2011 vuotta parempaa tule varmaan ikinä olemaankaan,, oli se niin jännä ja tapahtui aika paljon hyvää.


Pitäis ruveta jo nukkumaan vaikka mentiin jo puol yhdeksältä sänkyyn mutta puolen tunnin katkonaisen unen jälkeen ei vaan enää uni tullut, krapula-ahdistuksen piikkiin menee kyllä nytten, kylläpä ahdistaa jo valmiiks mennä kuudelta töihin yli viikon loman jälkeen. Onneks on vajaa viikko perjantaisen virallisen vapaapäivän ansiosta.Eikun takki auki kohti uusia kokemuksia mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan, ei voi tietää !


PK. (pakollinen kissakommentti) kisu tuhisee äänekkäästi matolla, oudoissa paikoissa ruvennut nukkumaan nykyään. Hullu se on.


Aattelin laittaa pari kuvaa ihan for teh lolzzzzzzzzzzzz(zeta näppäin jää pohjaan, kiitos punaviinin)


Liekkö Vargilla pehmeä paketti ? vai VEISTÄ KALLOON!!!

tätä olen itsekkin aina miettinyt, jotenkin menee noi käytännön jutut ihan ristiin..heh.
Nää onnettomat lapset luki tätä mun blogia, voe voe voe!